ANEMONEN
VARFÖR?


HOUSE DOCTOR ♥


MONKEY BUSINESS

En liten gåva från mamma helt utan anledning en ganska vanlig torsdag.

Gillar´t!

PLAZA


RANUNCULUS


EN FAVORIT


SNART BRÖLLOPSSÄSONG

Nu börjar snart den bästa säsongen på jobbet, nämligen bröllopssäsongen!

Stressade brudar, kolugna brudgummar, brudklänning, håruppsättning, bröllopstårta och... det bästa:

Brudbuketter!

Här är några favoriter från förra året:VARDAGSRUMMELSER
FRITILLARIA MELEAGRIS

Ute i vintersverige vräker snön ner och våren lyser med sin frånvaro. Jag ligger nedkrupen i soffan under en filt och undviker att titta ut, idag är det nämligen mycket snö att skotta.

Två små rutiga klockor från Kungsängsliljan bryter av mot det vita kalla och ger förhoppningar om att våren ändå inte är allt för långt borta!I MITT KÖK


INDUSTRIELLA FAVORITERFavoriter från Granit 129:- / 99:-

TULIPANER I MITT KÖK


STHLM FURNITURE AND LIGHT FAIR

Är nyligen hemkommen från Stockholm och möbelmässan.

Helt slut! Men glad och fylld av inspiration!

Bjuder på tre snabba favoriter. Tom Dixon är ju en svårslagen favorit, jag blir helt till mig och vill känna och se på allt. Och om jag fått, hade jag tagit med mig allt hem!


SKÅPET


KVISTIGT

Jag tycker väldigt mycket om kvistar av alla dess slag.

Att plocka in kvistar utifrån naturen och sätta tillsammans med snittblommor eller för sig själva. Att se små knoppar titta fram och så småningom öppna sig och släppa ut gröna blad.

Helt gratis och mycket dekorativt.

I mitt vardagsrum; några kvistar Lärk i reafynd från Granit.TÄNKVÄRT


SÖTA PASTELLER

2013 års vår närmar sig med stormsteg!

Att pasteller är hett även denna vår är ingen hemlighet... butikernas hyllor är redan fyllda av varor i fluffiga bubbelgumsfärger och jag skulle mer än gärna servera mina fikagäster kakor ur den ljusblå plåtburken från H&M i vår och sommar.

Några pastellfavoriter:Kuddfodral H&M 49:50:- Taklampa Ellos 499:- Ljusfat Rusta 299:- Plåtburk H&M 99:- Mugg Lagerhaus 39:- Espressokopp Lagerhaus 150:-/6st Ljus H&M 49:50:- Örngott Lagerhaus 69:- Bordslampa Lagerhaus 249:- Fåtölj Ellos 1699:- Påslakan Ellos 249:-

ÄNTLIGEN

Om ni bara visste vad jag har saknat att skriva, att låta fingrarna dansa över tangenterna, att skapa meningar, att dela med mig av tankar och idéer.

I många månader har jag funderat på om det är dags att börja blogga igen, men motivationen och tiden har inte riktigt funnits där. Inte heller har jag vetat vad jag ska blogga om, fram tills för ett tag sen då det gick upp för mig, det är så klart trender och inredning jag ska skriva om. Vad vore bättre än att skriva om det roligaste man vet?

Nu kör vi hörni! Jag hoppas att ni hänger med!